Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme tarkastaneet, suunnitelleet, huoltaneet, korjanneet ja rakentaneet sähkö-, tele- sekä valaistusverkkoja vuodesta 1989. Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tehdä asiat toisin. Paremmin. Iivari Mononen-konsernin osana meillä on siihen nykyisin entistä paremmat edellytykset. Nyt etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää ja ammattitaitoista sähköverkon tarkastajaa /-asentajaa. Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Porvoo asennus, huolto ja puhtaanapito Porvoo Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Porvoo tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Porvoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Porvoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Porvoo sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus sähkö- ja automaatioalan tehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Exsane Oy Y-tunnus 2411303-4 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköverkon tarkastaja /-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Exsane Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus