Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olemme tarkastaneet, suunnitelleet, huoltaneet, korjanneet ja rakentaneet sähkö-, tele- sekä valaistusverkkoja vuodesta 1989. Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tehdä asiat toisin. Paremmin. Iivari Mononen-konsernin osana meillä on siihen nykyisin entistä paremmat edellytykset.

Nyt etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää ja ammattitaitoista sähköverkon tarkastajaa /-asentajaa. Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. tarkastus- tai rakennustöistä sekä BC-ajokorttia. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset, erityisesti suoritettu "sähkönjakeluverkon kunnossapitotarkastuskoulutus", katsotaan eduksi. Työtehtäväsi tulisi koostumaan 0,4-20kV jännitealueilla pääasiassa verkoston kuntotarkastuksista (maasta ja ilmasta) sekä monipuolisista verkon- ja ulkovalaistusverkon töistä. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen, joten olethan valmis matkustamaan tarvittaessa.

Jos kaipaat uusia haasteita, haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään internet sivujen kautta. www.exsane.fi/yhteystiedot/tyopaikat/

Web-osoite: http://www.exsane.fi Työnantaja: Exsane Oy Sijainti: Pienteollisuustie 23, 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Salokannel Janne, 050 342 6380, janne.salokannel@exsane.fi Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pienteollisuustie 23, 06100 PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi Exsane Oy Y-tunnus 2411303-4 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 146 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

462 000 € 75 %

Henkilöstö

20 -4

Liikevoitto-%

22 % 83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköverkon tarkastaja /-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Exsane Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Pienteollisuustie 23, 06100 PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa