Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Sähköverkon suunnittelijoita Hakijalta edellytämme: Soveltuva sähköalan koulutus, sähköteknikko tai Insinööri Amk, kokemusta sähkönjakelualalta (useamman vuoden sähköverkkoasentajan kokemus katsotaan riittäväksi). Tarjoamme hakijoille: Kiinnostavia ja haasteellisia tehtäviä, syventävää koulutusta, nuorekkaan ja innostavan työympäristön sekä vakituisen työsuhteen. Jos kaipaat uusia haasteita, haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Exsane Oy Y-tunnus 2411303-4 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköverkon suunnittelijoita, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Exsane Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus