Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HAEMME
 
SÄHKÖVERKON
SUUNNITTELIJOITA
 
JOENSUUN TOIMIPISTEESEEN
 
Keskeiset työtehtävät tulevat olemaan: 

Maastosuunnittelu, maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelu/hankinta yksityisiltä ja yhteisöiltä, työsuunnitelman laatiminen verkostotyökohteelle, materiaaliluettelon laatiminen verkostosuunnitelmalle. 

HAKIJALTA EDELLYTÄMME: 

Soveltuva sähköalan koulutus, sähköteknikko tai Insinööri Amk, kokemus sähkönjakelualalta katsotaan eduksi (myös sähköverkkoasentajan kokemus katsotaan riittäväksi). 

HAKIJALTA ODOTAMME: 

Reipasta ja omatoimista asennetta sekä kiinnostusta verkostoalaa kohtaan. 

TARJOAMME HAKIJOILLE: 

Kiinnostavia ja haasteellisia tehtäviä, syventävää koulutusta, nuorekkaan ja innostavan työympäristön sekä vakituisen työsuhteen. Jos kaipaat uusia haasteita, haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 30.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Lisätietoja työtehtävistä löytyy www.exsane.fi.
Markus Rintala 050-5500847
EXSANE OYRantakatu 25 c 80100 JOENSUU

Olemme tarkastaneet, suunnitelleet, huoltaneet, korjanneet ja rakentaneet sähkö-, tele- sekä valaistusverkkoja vuodesta 1989. Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tehdä asiat toisin. Paremmin. Osana Iivari Mononen-konsernin meillä on siihen nykyisin entistä paremmat edellytykset.

Työnantaja: Exsane Oy Sijainti: Rantakatu 25 c, 80100, Joensuu, Suomi Yhteystiedot: Markus Rintala, 050-5500847 Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantakatu 25 c, 80100, Joensuu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Exsane Oy Y-tunnus 2411303-4 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 146 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

462 000 € 75 %

Henkilöstö

20 -4

Liikevoitto-%

22 % 83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköverkon suunnittelijoita, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Exsane Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Rantakatu 25 c, 80100, Joensuu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa