Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Sähköverkkoasentajia/-tarkastajia Porvoon toimipisteeseen Edellytämme sinulta sähköasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa, kokemus sähkönjakeluverkoista sekä alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi. Työ edellyttää BC-ajokorttia. Työ koostuu 0,4-20kV jännitealueilla monipuolisista verkon- ja ulkovalaistusverkon tehtävistä. Tarjoamme hakijoille: Kiinnostavia ja haasteellisia tehtäviä, syventävää koulutusta, nuorekkaan ja innostavan työympäristön sekä vakituisen työsuhteen. Jos kaipaat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Porvoo tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Porvoo sähköalan työt Porvoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Porvoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Porvoo Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Exsane Oy Y-tunnus 2411303-4 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköverkkoasentajia/-tarkastajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Exsane Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06450 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus