Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Banner Exove Oy

Työpaikkakuvaus

Exove on yksi Pohjoismaiden johtavista avoimeen lähdekoodiin perustuvien verkkopalveluiden suunnittelijoista ja toteuttajista. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme nykyään Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Tallinnassa ja Lontoossa yhteensä liki 100 hengen voimin. Lisää meistä: www.exove.com  

Etsimme nyt Helsingin toimistollemme

Projektijohtajaa

vastaamaan projektiliiketoimintamme kannattavuudesta ja asiakkuuksiemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Roolissasi toimit projektipäällikkötiimimme esimiehenä vastaten tiimiläistesi hyvinvoinnista, uusien tiimiläisten rekrytoinnista sekä projektihallinnan osaamisen kasvattamisesta. Vastuullasi on myös projektiportfolion strateginen kehittäminen sekä johtoryhmätyöskentely.

Taustaltasi olet kokenut liiketoiminnan osaaja, ja sinulla on vankka osaaminen projekti- ja asiakashallinnan tehtävistä, sekä mielellään myös kokemusta suuryritysten kanssa toimimisesta. Työskentelet sujuvasti kansainvälisessä ympäristössä niin liiketoimintajohdon kuin projektitoimituksesta vastaavan kehittäjätiiminkin kanssa. Olet vakuuttava esiintyjä, ja pystyt kohtaamaan ongelmitta vastapuolen vaativissakin neuvottelutilanteissa.

Olet luonteeltasi aktiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä, jolla on kyky saada asioita tapahtumaan. Päätöksesi pohjautuvat faktoille ja pystyt perustelemaan kantasi numeeristen mittareiden avulla. Esimiehenä olet kannustava ja toimit vahvasti arvojemme mukaisesti.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jobs@exove.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtajamme Nina Holviala, puh. 040 739 7071.

Työnantaja: Exove Oy Sijainti: Itämerenkatu 1, Helsinki, Finland Hakemukset: jobs@exove.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itämerenkatu 1, Helsinki, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Exove Oy Y-tunnus 2040509-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 294 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

470 000 € -3 %

Henkilöstö

49 49

Liikevoitto-%

11 % -8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektijohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Exove Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa Itämerenkatu 1, Helsinki, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa