Duunitori suosittelee
Pääkirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoiseen ja osaavaan taloushallinnon tiimiimme HR SPECIALISTIA / PALKANLASKIJAA Mäntyharjun yksikköömme. Vastuullasi on Suomen tulosyksikön koko palkanlaskentaprosessin hallinta ja sen edelleen kehittäminen. Tehtäviisi kuuluu palkkojen maksatus, kausi- ja vuosi-ilmoitukset, sekä tilastointi ja raportointi. Palkanlaskennan lisäksi osallistut aktiivisesti henkilöstöhallinnon projekteihin ja kehityshankkeisiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä henkilöstöjohtajan ja taloushallinnon, sekä muiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Mäntyharju henkilöstöhallinto ja -kehitys Mäntyharju taloushallinto henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Exel Composites Oyj Y-tunnus 1067292-7 Toimiala Muovilevyjen, -kalvojen, -putkien ja -profiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet Exel, Exel Sports

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR Specialisti/palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Exel Composites Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mäntyharju . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus