Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme EXACT Oy:lle pääkaupunkiseudulle mittaustyönjohtajia. Työ on mittaustyötä ja sen johtamista rakennus- ja infrahankkeissa. Pääasiallinen työtehtävä on johtaa ja suorittaa itsenäisesti mittaustöitä aina perustietojen keräämisestä mittaustietojen luovuttamiseen. Ensisijaiset tehtävät ja vastuut: Vastaat koko mittaustyöprosessin eri vaiheista Vastaat työtehtävään liittyvästä kommunikaatiosta tilaajan kanssa Vastaat oikeasta raportoinnista ja tiedonvälityksestä esimiehille. Osallistut yrityksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot työnjohtajat teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Exact AIP-Mittaus Oy Y-tunnus 0490214-0 Toimiala Rakennetekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mittaustyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Exact AIP-Mittaus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus