Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme EXACT Oy:lle pääkaupunkiseudulle mittaustyönjohtajia. Työ on mittaustyötä ja sen johtamista rakennus- ja infrahankkeissa. Pääasiallinen työtehtävä on johtaa ja suorittaa itsenäisesti mittaustöitä aina perustietojen keräämisestä mittaustietojen luovuttamiseen. Ensisijaiset tehtävät ja vastuut: Vastaat koko mittaustyöprosessin eri vaiheista Vastaat työtehtävään liittyvästä kommunikaatiosta tilaajan kanssa Vastaat oikeasta raportoinnista ja tiedonvälityksestä esimiehille. Osallistut yrityksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot työnjohtajat teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Exact AIP-Mittaus Oy Y-tunnus 0490214-0 Toimiala Rakennetekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mittaustyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Exact AIP-Mittaus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus