Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme yrittäjää tietoliikenne/mekaanisen laitevalmistuksen alalla toimivalle asiakasyrityksellemme. Yrityksen liikevaihto on noin 700.000 euroa ja se sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, mutta toiminta-alueena on koko Suomi. Yrityksen palveluihin kuuluu tietoliikennealan mekaanisten laitteiden valmistus (omia tuotteita) ja myynti sekä alan asennuksiin ja huoltoon liittyvät työt. Toiminta ja asiakassuhteet ovat vakiintuneita ja asiakkaina on alan suuria toimijoita. Yritys toimii vuokratiloissa.

Myydään yhtiön osakekanta tai liiketoiminta, mahdollisuus neuvotella erilaisista omistusjärjestelyistä ja maksuvaihtoehdoista. Hyvä mahdollisuus toimialasta kiinnostuneelle ja markkinointitaitoiselle henkilölle tai henkilöille! Annamme yrityksestä yleisiä tietoja puhelimessa ja lähetämme salassapitosopimuksen allekirjoitettavaksi kiinnostuneille. Salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen annamme kiinnostuneille yrityksen nimen ja tarkemmat tiedot.Lisätietoja yrityksestä voit tiedustella Eviden Oy.stä Harri Vakkurilta, p. 0400 627 942.

Työnantaja: Eviden Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eviden Oy, Harri Vakkuri, p. 0400 - 627 942, sähköposti: harri.vakkuri@eviden.fi Hakemukset: harri.vakkuri@eviden.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 15.04.2017 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Eviden Oy Y-tunnus 2051547-4 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Merelco

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

96 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

1 000 € -50 %

Liikevoitto-%

1 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Eviden Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.04.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa