Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme yrittäjää elintarvikealan asiakasyritykseemme. Yritys on perinteikäs ja sillä on pitkä historia toiminnassaan. Yrityksen tuotemerkki on erittäin tunnettu omalla markkina-alueellaan.
Yrityksen liikevaihto tällä hetkellä on noin 600.000 € ja sen palveluksessa on 3 henkilöä.

Yrityksen tuotantoa ja liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa huomattavasti nykyisillä resursseilla myyntiin panostamalla. Tässä hyvä mahdollisuus yrittäjäksi aikovalle myyntihenkiselle henkilölle tai henkilöille ja myös yrittäjäksi aikovalle pariskunnalle sekä toiminnan laajennusta suunnittelevalle alan yrittäjälle.

Kauppaan sisältyy yrityksen koko liiketoiminta ja nimi sekä tuotemerkit. Nykyinen yrittäjä opastaa uuden yrittäjän sujuvaan alkuun. Annamme yrityksestä yleisiä tietoja puhelimessa ja lähetämme salassapitosopimuksen allekirjoitettavaksi kiinnostuneille. Salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen annamme kiinnostuneille yrityksen nimen ja tarkemmat tiedot siitä.

Työnantaja: Eviden Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eviden Oy, Harri Vakkuri, p. 0400 - 627 942, sähköposti: harri.vakkuri@eviden.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Eviden Oy Y-tunnus 2051547-4 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Merelco

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

96 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

1 000 € -50 %

Liikevoitto-%

1 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Eviden Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa