Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eurokangas on vähittäis- ja projektimyynnissä toimiva, 70-vuotias, vakavarainen konserni ja Suomen markkinajohtaja verho-, sisustus- ja vaatetuskankaiden myyjänä. Nyt haemme menestyvään joukkoomme pääkaupunkiseudulla toimivaa ALIHANKINTAOMPELIJAA. Työ on laadukkaiden verhojen ompelua. Työ tehdään ompelijan omissa tiloissa ja ompelija myös hoitaa itse töiden kuljetuksen ommeltavaksi sekä takaisin pääkaupunkiseudun myymälään. Ompelijalla tulee olla teollisuusompelukone ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekstiilialan tehtävät Vantaa tekstiilialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eurokangas Oy Y-tunnus 0364411-9 Toimiala Kankaiden vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alihankintaompelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Eurokangas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus