Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eurobygg Finland Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva ja kasvava rakennusalan yritys, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin. Liikevaihtomme on noin 4 miljoonaa vuodessa. Nyt haemme kasvavaan tiimiimme Työmaainsinööriä linjasaneeraus sekä yhtiömme omiin uudiskohteisiin. Pääasiallisiin työtehtäviisi tulee kuulumaan: -Neuvottelut ja sopiminen taloyhtiöiden asukkaiden/osakkaiden kanssa mm.putki- ja muista remonttien yhteydessä huoneistoihin tehtävistä yksilöllisistä muutoksista. -Lisätyötarjousten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki rakennussuunnittelu Helsinki rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eurobygg Finland Oy Y-tunnus 2199505-1 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Eurobygg Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus