Duunitori suosittelee
Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Euran kunnassa on haettavana TALOUSJOHTAJAN VIRKA 1.3.2017 lukien. Talousjohtaja johtaa kunnan talousprosesseja ja valmistelussa olevan organisaatiomuutoksen toteuduttua myös toimitilapalvelujen aluetta. Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kunnallishallinnon suunnittelu- tai taloustehtävistä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksensa. Virkaan sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Eura talousjohto Eura johtajapositiot talousjohto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Euran kunta Y-tunnus 0132239-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut EURAN KUNTA. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Eura . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus