Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Euran perheneuvonnassa työskentelevät työparina psykologi ja sosiaalityöntekijä. Perheneuvonta on osa Euran perhekeskuksen sosiaalityön tiimiä. Perheneuvonnan psykologin työ sisältää monipuolisesti tutkimus-, hoito- ja konsultaatio- sekä verkostotyötä. Perheneuvonnassa etsitään ratkaisuja huolenaiheisiin yhdessä perheen kanssa tarvittaessa jalkautuen esim. lapsen päivähoitopaikkaan tai perheen kotiin. Toimen pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Eura psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Euran kunta Y-tunnus 0132239-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologin toimi perheneuvonnassa, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut EURAN KUNTA. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Eura . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus