Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Euran perheneuvonnassa työskentelevät työparina psykologi ja sosiaalityöntekijä. Perheneuvonta on osa Euran perhekeskuksen sosiaalityön tiimiä. Perheneuvonnan psykologin työ sisältää monipuolisesti tutkimus-, hoito- ja konsultaatio- sekä verkostotyötä. Perheneuvonnassa etsitään ratkaisuja huolenaiheisiin yhdessä perheen kanssa tarvittaessa jalkautuen esim. lapsen päivähoitopaikkaan tai perheen kotiin.

Toimen pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus lapsiperheiden kanssa työskentelystä sekä hankittu lisä-, täydennys- tai erikoistumiskoulutus.

Hakijan on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Koeaika on 4 kk. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti.

Työaika on 37 h/vko.

Web-osoite: http://www.eura.fi Työnantaja: EURAN KUNTA Sijainti: Satakunnankatu 12, 27510 EURA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja Heini Laaksonen, p. 044 422 4418, heini.laaksonen@eura.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117476/fi_FI Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 EURA

Yritystiedot

Toiminimi Euran kunta Y-tunnus 0132239-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologin toimi perheneuvonnassa, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut EURAN KUNTA. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eura , osoitteessa Satakunnankatu 12, 27510 EURA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa