Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka. Haemme Seinäjoen toimistoon etuuskäsittelijöitä vakinaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2016 alkaen. Määräaikaisuuden kesto on vuoden 2017 loppuun. Työssäsi ratkaiset itsenäisesti työnantajien ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Seinäjoki valtionhallinnon ja virastojen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etuuskäsittelijä, Seinäjoki, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus