Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka. Haemme Poriin tai Raumalle kahta etuuskäsittelijää työttömyysturvaryhmään. Tehtävänäsi on työttömyysturvan hakemusten valmistelu- ja ratkaisutyö. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.11.2016 - 31.3.2017. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Pori määräaikainen Pori valtionhallinnon ja virastojen työpaikat määräaikainen Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etuuskäsittelijä, Pori ja Rauma, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa