Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Web developer

Intopalo

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 6 000 ammattilasta. Palvelumme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka. Haemme Pieksämäen toimistoon etuuskäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 14.11.2016 - 23.2.2017. Tehtäviin kuuluu eläkettä saavan hoitotuen valmistelu- ja ratkaisutyö. Hakijan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Pieksämäki valtionhallinnon ja virastojen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etuuskäsittelijä, Pieksämäki, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus