Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Oulun vastaanottokeskus on Maahanmuuttoviraston ohjauksen alainen virasto, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1991. Toimipisteet ovat Oulun Heikinharjussa ja Pudasjärvellä. Oulun vastaanottokeskuksessa majoittuu sekä perheitä ja yksin tulleita aikuisia että yksin tulleita alaikäisiä turvapaikanhakijoita.
Oulun vastaanottokeskuksen tehtävänä on turvapaikanhakijoiden väliaikainen majoittaminen ja perusturvan antaminen sekä selviytymisen tukeminen ja elämänhallinnan säilyttäminen turvapaikkaprosessin aikana. Oulun vastaanottokeskuksen tehtävänä on järjestää turvapaikanhakijoille turvapaikkaprosessin ajaksi kansallisen lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaiset peruspalvelut ja tarvittavat erityispalvelut.

TYÖTEHTÄVÄT
Etuuskäsittelijän tehtäviin kuuluu vastaanottorahahakemusten käsittely ja päätösten teko, maksatuslistojen teko ja arkistointivastuu omien asiakaspapereiden osalta. Tehtävä voi sisältää myös yleisiä toimistotehtäviä. Vastaanottokeskuksessa on käytössä Umarek-asiakastietojärjestelmä.

VAATIMUKSET
Etuuskäsittelijälle katsotaan eduksi soveltuva, vähintään ammatillinen peruskoulutus sekä työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi valittavalta odotetaan vastuuntuntoista, tarkkaa ja täsmällistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä asennetta. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää tehtävän kannalta riittäviä atk-taitoja ja englannin kielen hallintaa.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen

Valtion vastaanottokeskusten palkkausjärjestelmän mukainen tehtäväkohtainen vaativuustaso on V07, 1841,57 €. Lisäksi maksetaan tehtävästä suoriutumisen mukaista henkilökohtaista palkanosaa 15-50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Oulun vastaanottokeskus yhdistyy Maahanmuuttovirastoon 1.1.2017, minkä myötä palkkausjärjestelmä vaihtuu.
Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit.

Vakinainen.
Virka on perustettu yksikköön. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika: Koeaika 4 kk
Viitenumero: 26-681-2016

Web-osoite: http://www.te-keskus.fi/pohjois-pohjanmaa Työnantaja: Oulun vastaanottokeskus Sijainti: 90620 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Jenni Korpikari, vs. apulaisjohtaja, 0295 463 157, jenni.korpikari@intermin.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bc38024d-7b5d-43c1-bba7-746251c42166 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Oulun vastaanottokeskus Heikinharjuntie 66 90620 Oulu Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90620 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etuuskäsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun vastaanottokeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90620 - Oulu , osoitteessa 90620 OULU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa