Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Uramahdollisuudet

Vapauta sisäinen suunnittelijasi

Etsimme jatkuvasti kunnianhimoisia suunnittelijoita tai teknisen dokumentoinnin ammattilaisia, joilla on katse horisontissa ja jalat tukevasti maan pinnalla. Jos olet innovatiivinen ja motivoitunut ammattilainen, joka haluaa muuttaa maailmaa tekniikan avulla, tutustu avoimiin työpaikkoihimme. Yrityksemme kasvaa nopeasti ja uusia työpaikkoja tulee hakuun jatkuvasti, joten pysy kuulolla. Jos kiinnostut meillä avoinna olevasta työpaikasta, lähetä meille verkkohakemus ja CV:si

Vahvistamme asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme Tampereelle dokumenttikoordinaattoria työskentelemään laitos-, työkone- ja laitevalmistajien toimitusprojekteissa.

Toimit dokumenttikoordinaattorina asiakkaidemme toimitusprojekteissa ohjaten ja halliten projektien aikana syntyvää dokumentaatiota ja tuotetietoa projektin aloituksesta toimitukseen saakka. Työskentelet itsenäisesti, mutta jatkuvassa yhteistyössä asiakkaidemme oman organisaation, toimittajaverkoston ja loppuasiakkaiden kanssa. Työssäsi hyödynnät hyviä vuorovaikutustaitojasi, organisointikykyäsi sekä niin suullisia kuin kirjallisia kommunikaatiotaitojasi.

Edellytämme hakijalta
◦Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen)
◦Järjestelmällisyyttä ja kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia
◦Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
◦Hyviä tietoteknisiä taitoja (Office-ohjelmat sekä projektin- ja dokumenttienhallintaohjelmistot)
◦Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
◦Kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja

Arvostamme
◦Muuta kielitaitoa
◦Kokemusta dokumenttien hallinnasta ja koordinoinnista
◦Kokemusta asiakashallinnasta sekä myyntityöstä
◦Kokemusta informaatiotuotteiden laadunhallinnasta
◦Kokemusta kansainvälisestä projektitoiminnasta

Tarjoamme
◦Mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön
◦Ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen
◦Kykyjesi mukaisen palkan

Etteplan

Etteplan on Suomen suurin teknisen suunnittelun, teknisen dokumentoinnin, sulautettujen järjestelmien sekä IoT:n (esineiden internet) työnantaja. Tarjoamme näköalapaikkoja kansainväliseen teollisuuteen. Asiakkaamme ovat alansa huippuyhtiöitä. Etteplanin työntekijänä pääset näkemään heidän tuotteensa pintaa syvemmältä.

Olemme todellinen insinööritalo: konsernissa työskentelee noin 2 500 asiantuntijaa pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa - suurin osa insinöörejä. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta.

Etteplan tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvavassa työyhteisössä, yli 20 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Asiakkaiden monipuolisissa ja vaativissa projekteissa työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä.

Web-osoite: http://www.etteplan.com Työnantaja: Etteplan Oyj. Sijainti: 33900 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Team Leader, Tero Heikkilä, puh. 0400 895 622 Hakemukset: http://www.etteplan.com/careers/job-opportunities.aspx?sc_lang=fi-FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33900 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Etteplan Oyj Y-tunnus 0545456-2 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 639 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

-1 095 000 € 52 %

Henkilöstö

29 0

Liikevoitto-%

-16 % 56 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Dokumenttikoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Etteplan Oyj.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 - Tampere , osoitteessa 33900 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa