Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin iloiseen tiimiimme volyymiripsien tekijää osa-aikaseksi. Tekijältä toivon tiimihenkeä, joustavuutta, hyvää asiakaspalvelua sekä iloista asennetta. Toiveena on myös, että hakija osaa tehdä laadukkaita volyymiripsiä. Työajat ovat sopimuksen mukaan, joista voidaan keskustella tarkemmin. Tekijä toimisi vuokratuolilla tai sopimusyrittäjänä, muutamana päivänä viikossa. Laita vapaamuotoinen hakemus ja kuvia tekemistäsi ripsistä osoitteeseen [email protected] ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsitään volyymiripsien tekijää, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut RK Beauty. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33210 .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus