Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei! Tarvitsemme luotettavaa, täsmällistä, kokenutta ja järjestelmällistä kodinhoitoapua. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi keittiön siivous , ikkunoiden pesu ja kotisiivous. Asumme Jyväskylässä. Jos kiinnostuit, lähetä minulle hakemuksesi! Otan sinuun yhteyttä jos vaikutat sopivalta tehtävään. Ota yhteyttä!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Jyväskylä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Jyväskylä avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsitään luotettavaa ja kokenutta kodinhoitajaa, on ilmoitettu Care.com -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Yksityinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40740 - Jyväskylä .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa