Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Banner Red Hat Holdings Limited

Työpaikkakuvaus

Oletko psyykikko ja haluat auttaa toisia? Haluatko olla itse itsesi pomo ja työskennellä kotoa käsin sekä päättää, milloin ja miten paljon haluat työskennellä? Tällä hetkellä etsimme psyykikkoja, ennustajia, meedioita, näkijöitä, tietäjiä, tarot-korttien lukijoita ja muita henkilöitä, joilla on psyykkisiä kykyjä. Sinulla ei tarvitse olla mitään virallista koulutusta. Arvostamme sitä, että olet ollut psyykkisten kykyjesi kanssa tekemisissä useita vuosia ja sitä, että tunnet olosi mukavaksi soveltaessasi kykyjäsi käytäntöön.

Työnkuva:

Työ on vapaata ja jatkuvasti kehittyvää. Asiakaskeskustelut yhdistetään puhelimeesi anonyymisti vaihteemme kautta. Kun haluat työskennellä, kirjaudut vain puhelimellsi järjestelmäämme sisään. Näin olet tavoitettavissa tuleviin puheluihin ja vastaat asiakaskeskustelujesi laadusta. Keskustelut asiakkaiden kanssa ovat luonteeltaan neuvoa-antavia ja informatiivisia.
Olet tervetullut työskentelemään psyykkisenä puhelinneuvojana joko kokopäiväisesti tai voit yhdistää työn opiskeluihin tai osa-aikatyöhön ja niin edelleen.

Edellytykset:

Sinulla tulee olla psyykkisiä kykyjä sekä kokemusta niiden käyttämisestä. Sinun tulee pystyä työskentelemään vähintään 60 tuntia kuukaudessa. Sinun tulee puhua ja ymmärtää suomea sujuvasti. Eduksesi on myös se, jos osaat ruotsia, tanskaa, norjaa tai englantia.

Tarjoamme sinulle peruspalkan ja tuntipalkan, joka pohjautuu puheluaikoihin. Osallistut heti alusta alkaen bonusjärjestelmään, jonka ansiosta saat sitä suurempaa tuntipalkkaa mitä enemmän asiakaspuheluita sinulla on. Maksamme työntekijöillemme palkan kahden viikon välein. Suoritetun työn jälkeen palkkasi tulee tilillesi vain muutamassa päivässä.

Hakeminen:

Olet lämpimästi tervetullut lähettämään hakemuksesi rekrytoijallemme osoitteeseen [email protected] tai soittamaan numeroon 0374118000 / Ida

Mikäli lähetät meille sähköpostia, kerrothan mihin aikaan ja mistä numerosta saamme sinut kiinni parhaiten.

Yrityksestämme:

Red Hat Holdings Limited on Pohjoismaiden maksullisten numeroiden johtava toimija psyykkistä ohjausta tarjoavissa palveluissa. Suuren kysynnän vuoksi tarvitsemme joukkoomme välittömästi vahvistusta. Sinulle tarjotaan alan paras palkkausjärjestelmä. Lisätietoja saadaksesi vieraile verkkosivuillamme: www.redhatholdings.com. Palveluitamme markkinoidaan eri maissa ja useiden eri nettisivujen kautta, kuten osoitteissa www.spålive.se, www.synskonline.no ja www.clairvoyant24.dk. Suomenkielisiä palveluitamme tullaan markkinoimaan osoitteessa www.ennustaja24.fi.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaasa, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Red Hat Holdings Limited

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsitään ennustajia ja selvänäkijöitä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Red Hat Holdings Limited. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Vaasa, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus