Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Viheralan Kausityöntekijöitä Helsinkiin ja pk-seudulle

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Banner Red Hat Holdings Limited

Työpaikkakuvaus

Omaatko henkisen kyvyn ja haluat olla muille avuksi? Oletko kenties ennustaja, meedio, näkijä, tietäjä, tarot-tulkitsija vai omaatko jonkin muun erityisen kyvyn? Haluatko olla oma esimiehesi, työskennellä kotoa käsin ja päättää milloin ja miten paljon haluat työskennellä?  Tällä hetkellä etsimme erilaisia henkisiä kykyjä omaavia henkilöitä mukaan tiimiimme. Emme vaadi mitään virallista koulutusta työhön. Arvostamme sitä, että olet käyttänyt henkisiä kykyjäsi jo vuosia ja sitä, että tunnet olosi mukavaksi soveltaessasi kykyjäsi käytäntöön.

Työnkuva:

Työ on vapaata ja jatkuvasti kehittyvää. Asiakaskeskustelut yhdistetään puhelimeesi anonyymisti vaihteemme kautta. Kun haluat työskennellä, kirjaudut vain puhelimellasi järjestelmäämme sisään. Näin olet asiakkaiden tavoitettavissa ja vastaat asiakaskeskustelujesi laadusta. Keskustelut asiakkaiden kanssa ovat luonteeltaan neuvoa-antavia ja informatiivisia.

Työn ollessa ajallisesti vapaata olet tervetullut työskentelemään henkisenä puhelinneuvonantajana joko kokopäiväisesti tai voit yhdistää työn opiskeluun tai muihin töihin.

Edellytykset:

Ennustajalinjalla työskenteleviltä vaadimme psyykkisiä kykyjä sekä kokemusta kykyjen käytöstä. Sinun tulee pystyä työskentelemään vähintään 60 tuntia kuukaudessa. Suomen kielitaidon tulee olla sujuva, jotta voit tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua. Eduksesi on, jos osaat ruotsia, tanskaa ja norjaa tai englantia.

Tarjoamme sinulle peruspalkan ja tuntipalkan, joka pohjautuu puheluaikoihin. Osallistut heti alusta alkaen bonusjärjestelmään, jonka ansiosta saat sitä suurempaa tuntipalkkaa mitä enemmän asiakaspuheluita sinulla on. Maksamme työntekijöillemme palkan kahden viikon välein. Suoritetun työn jälkeen palkka maksetaan tilillesi vain muutamassa päivässä.

Hakeminen:

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi tai kysy mahdollisuuksistasi rekrytoijaltamme osoitteessa hr.fi.b@redhatholdings.com. Voit myös olla yhteydessä rekrytoijaamme puhelimitse numerossa 0374118000 / Ida.

Kun lähetät meille sähköpostia, muistathan kertoa mistä numerosta ja mihin aikaan saamme sinut parhaiten kiinni.

Yrityksestämme:

Red Hat Holdings Limited on Pohjoismaiden maksullisten numeroiden johtava toimija psyykkistä ohjausta tarjoavissa palveluissa. Suuren kysynnän vuoksi tarvitsemme joukkoomme välittömästi vahvistusta. Sinulle tarjotaan alan paras palkkausjärjestelmä. Lisätietoja saadaksesi vieraile verkkosivuillamme: www.redhatholdings.com. Palveluitamme markkinoidaan eri maissa ja useiden eri nettisivujen kautta, kuten osoitteissa www.spålive.se, www.synskonline.no ja www.clairvoyant24.dk. Suomenkielisiä palveluitamme tullaan markkinoimaan osoitteessa www.ennustaja24.fi.

Työnantaja: Red Hat Holdings Limited Sijainti: Pääkaupunkiseutu Yhteystiedot: Olet lämpimästi tervetullut lähettämään hakemuksesi rekrytoijallemme osoitteeseen hr.fi.b@redhatholdings.com tai soittamaan numeroon 0374118000 / Ida Ilmoitus jätetty: 18.01.2017 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi Red Hat Holdings Limited

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsitään ennustajia ja selvänäkijöitä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.01.2017 ja sen on julkaissut Red Hat Holdings Limited. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus