Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETOLA- yhtiöihin kuuluva ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, jonka tuote- ja palveluvalikoima on erittäin laaja. Etra ja sen tuottamat palvelukonseptit ovat hyvin tunnettuja Suomen teollisuudessa. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi. Etra - Your Industrial partner Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Hämeenlinna johtajapositiot Hämeenlinna kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hämeenlinna LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenlinna työnjohtajat Hämeenlinna maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Hämeenlinna työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hämeenlinna lvi-alan työt johtajapositiot kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomies/työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Etra Oy/ Etola-yhtiöt. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13430 - Hämeenlinna .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus