Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETOLA- yhtiöihin kuuluva ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, jonka tuote- ja palveluvalikoima on erittäin laaja. Etra ja sen tuottamat palvelukonseptit ovat hyvin tunnettuja Suomen teollisuudessa. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi. Etra - Your Industrial partner Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Hämeenlinna johtajapositiot Hämeenlinna kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hämeenlinna LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenlinna työnjohtajat Hämeenlinna maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Hämeenlinna työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hämeenlinna lvi-alan työt johtajapositiot kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomies/työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Etra Oy/ Etola-yhtiöt. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13430 - Hämeenlinna .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa