Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

ETOLA- yhtiöihin kuuluva ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, jonka tuote- ja palveluvalikoima on erittäin laaja. Etra ja sen tuottamat palvelukonseptit ovat hyvin tunnettuja Suomen teollisuudessa. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi. Etra - Your Industrial partner

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa sekä mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle luotettavalle kumppanille.

Haemme vahvistukseksi laajennettavaan Etra Logistiikkakeskukseen Hämeenlinnaan

HUOLTOMIESTÄ/TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä sisältää koneiden huoltoa Etra Oy:n edustamissa laitteissa (painepesurit, kompressorit, hitsauskoneet, pienkoneet yms.) sekä tulevan huoltoyksikön työnjohdolliset tehtävät.

Edellytämme hakijalta tarkkuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Eduksi katsomme:
- aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- riittävät sähköluvat ( esim. S3 )
- kyky toimia tiimin vetäjänä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä.

Web-osoite: http://www.etola.fi Työnantaja: Etra Oy/ Etola-yhtiöt Sijainti: 13430 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-10 antaa myyntijohtaja Kimmo Linnero p. 050 3665723 Hakemukset: https://etola.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=204 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 13430 HÄMEENLINNA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomies/työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Etra Oy/ Etola-yhtiöt. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13430 - Hämeenlinna , osoitteessa 13430 HÄMEENLINNA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa