Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etex Oy on kansainvälinen automaatiokomponenttien- ja palveluiden toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme automaatiokomponenttien varaosia, testaus- ja korjauspalveluita sekä automaatiojärjestelmien toteuttamiseen liittyviä palveluja.

Asiakaskuntamme koostuu laitevalmistajista, teollisuuden kunnossapidosta vastaavista yhtiöistä sekä teollisuuden tuotantolaitoksista. Toimintamme painottuu ikääntyneiden automaatiojärjestelmien ylläpitoon ja varaosatoimituksiin.

Etsimme Espoon myyntiryhmäämme varaosamyyjää. Tehtäviisi kuuluu teollisuuskomponenttien varaosamyynti ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito Suomessa. Työtehtävä painottuu toimistotyöhön mutta sisältää myös ajoittain vierailuja asiakkaiden tuotantolaitoksissa. Tulet toimimaan keskeisessä asemassa osana myyntiryhmää, johon kuuluu teknisiä asiantuntijoita, myynnin sekä logistiikan ammattilaisia.

Työtehtävän suorittaminen edellyttää reipasta vastuuntuntoista asennetta ja halua menestyä työssään. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ahkera ja pystyt myös luovaan itsenäiseen työskentelyyn annettujen ohjeitten puitteissa. Olet kykenevä kuuntelemaan ja keskustelemaan asiakkaiden kanssa varaosatarpeista. Toivomme, että sinulla on jo työkokemusta teollisuuteen liittyen. Eduksi katsomme kokemuksen myyntityöstä.

Työtehtävään annetaan laaja perehdytys ja opastus. Työsuhteen alkuvaiheessa toimit myyntiryhmän tukihenkilönä, jolloin myyntiprosessi ja tuotteet tulevat tutuiksi.

Työtehtävässä on kiinteä kuukausipalkka. Työyhteisömme on monikansallinen, joten suomen kielen lisäksi englanti, ruotsi tai espanjan kieli lasketaan eduksi.

Hakuaika on voimassa 31.10.2016 asti, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Paikka voidaan täyttää heti kun sopiva henkilö löydetään.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen jobs@etex.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Pukki p. 040 737 6065 ja Mikko Sipari p. 0400 797 784

Web-osoite: http://www.etex.fi Työnantaja: Etex Oy Sijainti: Sinikalliontie 2, 02630 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan (mahd. pian) Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Pukki p. 040 737 6065 ja Mikko Sipari p. 0400 797 784 Hakemukset: jobs@etex.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sinikalliontie 2, 02630 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Etex Oy Y-tunnus 2010990-0 Toimiala Elektronisten komponenttien tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 652 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

120 000 € -42 %

Henkilöstö

15 2

Liikevoitto-%

5 % -17 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varaosamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Etex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Sinikalliontie 2, 02630 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa