Duunitori suosittelee
Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ Etevan palveluratkaisut -yksikköön määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.12.2016 - 31.12.2018. Sosiaalityöntekijän toimipiste sijaitsee Espoossa tai Keravalla. Työympäristönä on Eteva kuntayhtymän alue, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviä ovat palvelusuunnittelu yhteistyössä tilaaja- ja käyttäjäasiakkaiden, omaisten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa, sosiaalityöntekijän asiantuntemuksen tuominen Etevaan, kehitysvammalain mukaiset itsemääräämisoikeuden tukemiseen liittyvät tehtävät kuten rajoitustoimenpidepäätöksiin liittyvät arvioinnit. Sosiaalityöntekijän asiakkaita ovat asumispalvelujen, päivätoiminnan ja kehitysvammapsykiatrian yksikön asiakkaat määritellyllä alueella. Työskentely edellyttää kykyä toimia itsenäisesti, mutta myös moniammatillinen työryhmätyö ja verkostotyö ovat oleellinen osa työtä.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehtona on laissa 272/2005 määritelty sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Edellytämme hakijalta kehittämismyönteistä asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 4 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- ammattihenkilörekisteriin.

Web-osoite: http://www.eteva.fi Työnantaja: Eteva kuntayhtymä Sijainti: 02780 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Carina Lusikka, p. 040 304 7814 ja aluepäällikkö Miina Laru p. 040 304 7017. Hakemukset: http://eteva.fi/Meille-toihin/Avoimet-tyopaikat-ja-sijaisuudet/ Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02780 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Eteva kuntayhtymä Y-tunnus 0203300-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Eteva kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02780 - Espoo , osoitteessa 02780 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa