Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme OHJAAJAA Mäntsälän asumispalveluihin (Mäntsälä 2) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.11.2016 - 15.2.2017.

Tehtävänäsi on yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen, ohjaaminen ja avustaminen arjessa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Ohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kehitysvamma-alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Edellytämme Sinulta hyvää ammatillista osaamista, Etevan arvojen hyväksymistä sekä kykyä omaksua yksilöllisen elämänsuunnittelun menetelmät osaksi omaa työtäsi. Arvostamme kokemustasi kehitysvammatyöstä ja yksilöllisen elämänsuunnittelun menetelmistä. Katsomme eduksesi myös mielenterveys- ja autismityön tuntemuksen.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Web-osoite: http://www.eteva.fi Työnantaja: Eteva kuntayhtymä Sijainti: 04600 MÄNTSÄLÄ Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 07.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiia Hiltunen puh. 040 304 7297. Hakemukset: http://eteva.fi/Meille-toihin/Avoimet-tyopaikat-ja-sijaisuudet/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Eteva kuntayhtymä Y-tunnus 0203300-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Eteva kuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä , osoitteessa 04600 MÄNTSÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa