Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme OHJAAJAA Järvenpään päiväaikaiseen toimintaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.11.2016 - 30.6.2017.

Tehtävänäsi on yksiköllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaiden päiväaikaisen toiminnan suunnitteleminen ja toteuttaminen. Työ on kokopäivätyötä.

Ohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kehitysvamma-alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Edellytämme Sinulta hyvää ammatillista osaamista, idearikasta ajattelua sekä asiakkaan voimavarojen näkemistä. Sinulla tulee olla myös ajokortti, sillä työtehtäviin sisältyy asiakkaiden kuljetusta. Arvostamme kokemustasi kehitysvammatyöstä tai työskentelyä erityisen tuen tarpeessa olevien ihmisten kanssa sekä kokemusta päiväaikaisen toiminnan ohjaamisesta. Katsomme eduksesi mielenterveys- ja autismityön tuntemuksen.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Web-osoite: http://www.eteva.fi Työnantaja: Eteva kuntayhtymä Sijainti: 04430 JÄRVENPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Hanna Hietala puh. 040 304 7542. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04430 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Eteva kuntayhtymä Y-tunnus 0203300-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Eteva kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04430 - Järvenpää , osoitteessa 04430 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa