Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme JOHTAVAA PSYKOLOGIA Etevan asiantuntijapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Johtavan psykologin toimipiste sijaitsee Espoossa. Työympäristönä on Eteva kuntayhtymän alue, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Johtavan psykologin työtehtävät koostuvat asiakastyöstä, johtavan psykologin työstä sekä kehittämis- ja koulutustyöstä. Työtehtäviin kuuluvat:
- asiakastyöhön liittyvien arviointien ja lausuntojen teko
- ohjaus- ja keskustelutuen antaminen
- asiakkaan lähiverkoston ja yhteistyötahojen konsultointi
- moniammatillisen työryhmän osana toimiminen ja asiantuntemuksen tuominen asiakasverkostojen käyttöön
- koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaaminen
- osallistuminen kehittämis- ja tutkimushankkeisiin sekä oppilaitosyhteistyöhön
- palvelutuotannon suunnittelu, ohjaaminen ja kehittäminen psykologipalveluiden osalta
- toimiminen kehitysvammalain mukaisena asiantuntijana erityishuollon lakisääteisissä tehtävissä.

Johtavan psykologin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillisuus. Tehtäviä vastaava tieteellinen jatkokoulutus tai muu psykologin jatkotutkinto, kuten psykoterapeutti- tai erikoispsykologikoulutus. Lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemus kehitysvamma-alan psykologina ja riittävä kokemus ammatillisissa johtotehtävissä.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 4 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista.

Web-osoite: http://www.eteva.fi Työnantaja: Eteva kuntayhtymä Sijainti: 02780 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040 304 7821. Hakemukset: http://eteva.fi/Meille-toihin/Avoimet-tyopaikat-ja-sijaisuudet/ Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02780 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Eteva kuntayhtymä Y-tunnus 0203300-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Eteva kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02780 - Espoo , osoitteessa 02780 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa