Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme kahta (2) HOITAJAA Lahden kehitysvammapsykiatrian yksiköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Paikat ovat lasten ja nuorten ryhmässä. Yksikkö tarjoaa kriisi-, intensiivi- ja kuntoutusjaksoja pääasiassa kehitysvammaisille henkilöille.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden yksilöllisen kuntoutuksen suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Hoitajan kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava koulutus. Arvostamme toiminnallisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä yhteisöllistä työotetta ja halua yhteisen työn kehittämiseen. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä sekä mielenterveys- ja autismityön tuntemus. Oman auton käyttö on tarpeellinen työn ajoittaisen liikkuvuuden vuoksi.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 4 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Web-osoite: http://www.eteva.fi Työnantaja: Eteva kuntayhtymä Sijainti: 15700 LAHTI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 21.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jutta Tuominen puh. 040 304 8103. Hakemukset: http://eteva.fi/Meille-toihin/Avoimet-tyopaikat-ja-sijaisuudet/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15700 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Eteva kuntayhtymä Y-tunnus 0203300-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Eteva kuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15700 - Lahti , osoitteessa 15700 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa