Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

EST Henkilöstöpalvelut välittää henkilöstöä ravintoloihin ja tapahtumiin. Etsimme asiakkaidemme tarpeisiin sopivaa henkilöstöä ja tarjoamme alan ammattilaisille mahdollisuuden työllistyä. http://estpalvelut.fi/ BAARITARJOILIJA Etsimme Savonlinnaan, Olavin Olgan tiimiin vielä kahta baaritarjoilijaa! Tarjoamme toiselle kokoaikaisen työn, täysillä tunneilla, sekä toiselle osa-aikaisen työn. Vaadimme vastaavan pätevyyttä ja vähintään kahden vuoden kokemusta. https://www.facebook.com/OlavinOlgaSavonlinna/ Paikat täytetään heti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Savonlinna ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Etelä-Savon Turvallisuuspalvelut Oy Y-tunnus 2581998-7 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut Rinnakkaistoiminimet EST Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Savon Turvallisuuspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus