Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä, sisätautien hoitotyön osaajaa. Tarjoamme sinulle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä, juuri remontoiduissa ajanmukaisissa tiloissa. Teemme työtä asiakaslähtöisen omahoitajamallin mukaisesti. Toimen alkusijoituspaikka on osasto A31, missä hoidetaan keuhko- ja infektiosairauksia sairastavia potilaita. Osastolla on yhteensä 23 potilaspaikkaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä sydän- ja munuaispotilaiden osaston A32 kanssa. Sen vuoksi laaja-alainen, sisätautien hoitotyöhön perehtyneisyys katsotaan eduksesi.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94).

Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tiedusteluihin vastaavat ylihoitaja Teija Ollikainen, puh. 044 415 4504, teija.ollikainen@epshp.fi tai osastonhoitaja Anne Heinonen, puh. 06 415 5374, anne.heinonen@epshp.fi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 11.10.2016

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Web-osoite: http://www.epshp.fi Työnantaja: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 60220 SEINÄJOKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ylihoitaja Teija Ollikainen, puh. 044 415 4504, teija.ollikainen@epshp.fi tai osastonhoitaja Anne Heinonen, puh. 06 415 5374, anne.heinonen@epshp.fi. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60220 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0243096-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60220 - Seinäjoki , osoitteessa 60220 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa