Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

1.1.2017 vastaanotettavan toimen työalueena on kuntoutustutkimuspoliklinikka. Työn keskeisenä sisältönä ovat yksiköpsykologiset tutkimukset; potilaiden toiminta- ja työkykyisyyden selvittäminen sekä tarvittavien kuntoutuksellisten toimenpiteiden arvioiminen. Työssä voi hyödyntää sekä neuropsykologista että psykodiagnostista osaamista. Työssään psykologi toimii moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Sairaanhoidollisten palvelujen toiminta-alueeseen sijoittuvaan psykologian toimintayksikköön kuuluu 16 psykologia ja osastonsihteeri.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Kokemus toiminta- ja työkyvyn arvioinnista katsotaan hakijalle eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti.

Tiedustelut johtava psykologi Marjatta Vester, puh. 06 415 4720, marjatta.vester(at)epshp.fi.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 13.10.2016

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Web-osoite: http://www.epshp.fi Työnantaja: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 60220 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: johtava psykologi Marjatta Vester, puh. 06 415 4720, marjatta.vester(at)epshp.fi. Hakemukset: https://epshp.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=951 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60220 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0243096-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60220 - Seinäjoki , osoitteessa 60220 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa