Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

1.1.2017 vastaanotettavan toimen työalueena on kuntoutustutkimuspoliklinikka. Työn keskeisenä sisältönä ovat yksiköpsykologiset tutkimukset; potilaiden toiminta- ja työkykyisyyden selvittäminen sekä tarvittavien kuntoutuksellisten toimenpiteiden arvioiminen. Työssä voi hyödyntää sekä neuropsykologista että psykodiagnostista osaamista. Työssään psykologi toimii moniammatillisen tiimin jäsenenä. Sairaanhoidollisten palvelujen toiminta-alueeseen sijoittuvaan psykologian toimintayksikköön kuuluu 16 psykologia ja osastonsihteeri. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Seinäjoki psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0243096-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60220 - Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus