Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on monitoimialainen, maakunnallinen vähittäiskaupan konserni. Toimialojamme ovat: Marketkauppa, Liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, Matkailu- ja ravitsemiskauppa, Maatalous- ja rautakauppa sekä Auto- ja autotarvikekauppa. Eepeetä arvostetaan työnantajana mm. hyvän työilmapiirin, laadukkaan esimiestyön ja henkilökunnan kouluttamisen ansiosta. Eepee tarjoaa nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön ison talon etuineen.Haemme joukkoommeTARJOILIJAA Seinäjoen Amarilloon perhevapaan sijaisuuteen (osa-aikainen). ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Ilmajoki ravintola-alan asiakaspalvelu Jalasjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Kauhava ravintola-alan asiakaspalvelu Kuortane ravintola-alan asiakaspalvelu Virrat ravintola-alan asiakaspalvelu Lapua ravintola-alan asiakaspalvelu Seinäjoki ravintola-alan asiakaspalvelu Isokyrö ravintola-alan asiakaspalvelu Kihniö ravintola-alan asiakaspalvelu Alavus ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Y-tunnus 0567671-2 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²) Rinnakkaistoiminimet Botton Club, Ess Autotalo, Eepee Agri

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus