Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etelä-Pohjanmaan liitto hakee tutkimusharjoittelijaa kahden kuukauden ajanjaksolle. Ensisijaisesti harjoittelijaa haetaan ajalle 1.11-31.12.2016 tai aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Harjoittelijan päätehtävänä on yhteydenottaminen eteläpohjalaisiin elintarvikealanyrityksiin ja 20 vastauksen kerääminen Improve Assessment (IMProve - European Innovation Management Academy) -verkkotyökalun kautta (yrityksen itsearviointi). Lisäksi tehtäviin kuuluu tukea yrityksiä kyselyyn vastaamisessa muun muassa tapaamalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Seinäjoki hallinto, yleiset toimistotyöt Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi etelä-pohjanmaan liitto Y-tunnus 0955281-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Pohjanmaan liitto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa