Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etelä-Pohjanmaan liitto hakee tutkimusharjoittelijaa kahden kuukauden ajanjaksolle. Ensisijaisesti harjoittelijaa haetaan ajalle 1.11-31.12.2016 tai aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Harjoittelijan päätehtävänä on yhteydenottaminen eteläpohjalaisiin elintarvikealanyrityksiin ja 20 vastauksen kerääminen Improve Assessment (IMProve - European Innovation Management Academy) -verkkotyökalun kautta (yrityksen itsearviointi). Lisäksi tehtäviin kuuluu tukea yrityksiä kyselyyn vastaamisessa muun muassa tapaamalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Seinäjoki hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi etelä-pohjanmaan liitto Y-tunnus 0955281-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Pohjanmaan liitto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60320 - Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus