Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee vakinaista opintosihteeriä ammatillisen peruskoulutuksen tulosyksikköön opintosihteeripalveluihin 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän päätoimipaikka on Kotkassa Kotekon kampuksella, mutta työtä voi olla myös muilla Ekamin kampuksilla. Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat opiskelijahallintajärjestelmän ylläpito ja asiakaspalvelu. Opintosihteeri vastaa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta järjestelmässä, ja laatii mm. todistukset ja opintokortit. Opintosihteerin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kotka muut opetusalan tehtävät Kotka hallinto, yleiset toimistotyöt muut opetusalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi etelä-kymenlaakson ammattiopisto Y-tunnus 1958694-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opintosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus