Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee vakinaista opintosihteeriä ammatillisen peruskoulutuksen tulosyksikköön opintosihteeripalveluihin 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän päätoimipaikka on Kotkassa Kotekon kampuksella, mutta työtä voi olla myös muilla Ekamin kampuksilla.

Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat opiskelijahallintajärjestelmän ylläpito ja asiakaspalvelu. Opintosihteeri vastaa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta järjestelmässä, ja laatii mm. todistukset ja opintokortit. Opintosihteerin tehtäviin kuuluu lisäksi tilastojen tuottaminen, koulutuskalenterin ylläpito, laskutus sekä yhteishakuun liittyvien tietojen tallennus.

Opintosihteeriltä vaaditaan toimeen toisen asteen tai aikaisempi vastaava koulutus liiketalouden- ja hallinnon alalta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää opiskelijahallintajärjestelmän (Primus tai vastaava) aikaisempaa käyttöä ja tuntemusta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä OPH:n määräysten ja asetusten tuntemusta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän palkka- ja palvelussuhde-ehdot määräytyvät KVTES:n (kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus) mukaisesti.

Toimessa on neljän (4) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. (KVTES I luku 9 §, Laki lasten kassa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto (Ekami) on Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymän omistama monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos, jonka budjetti vuonna 2016 on noin 32 miljoonaa euroa. Ekamissa opiskelee vuosittain n. 7000 opiskelijaa nuorten ammatillisessa peruskoulutuksessa, aikuiskoulutuksessa ja oppisopimuskoulutuksessa. Nuorten työpajat järjestävät nuorten työpajatoimintaa ja etsivää nuorisotyötä. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina ja henkilöstöä noin 400. Ekami toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti..

Web-osoite: http://www.ekami.fi Työnantaja: Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto Sijainti: 48100 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisrehtori Ulla Jaskari, puh. 050 449 4800 ja opintosihteeripalvelujen koordinaattori Mirva Holmsten, puh. 044 714 3259. Hakemukset: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/117759 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48100 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi etelä-kymenlaakson ammattiopisto Y-tunnus 1958694-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opintosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka , osoitteessa 48100 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa