Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee vakinaista opintosihteeriä ammatillisen peruskoulutuksen tulosyksikköön opintosihteeripalveluihin 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän päätoimipaikka on Kotkassa Kotekon kampuksella, mutta työtä voi olla myös muilla Ekamin kampuksilla. Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat opiskelijahallintajärjestelmän ylläpito ja asiakaspalvelu. Opintosihteeri vastaa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta järjestelmässä, ja laatii mm. todistukset ja opintokortit. Opintosihteerin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kotka muut opetusalan tehtävät Kotka hallinto, yleiset toimistotyöt muut opetusalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi etelä-kymenlaakson ammattiopisto Y-tunnus 1958694-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opintosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus