Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Eekoo - yli 60 000 asiakkaan omistama yritys. Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo, toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta.Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista. Eekoo on savuton työpaikka.

Original Sokos Hotel Lappeen ravintolat Trattoria Casa, Soul Bar & Piano, Rakuuna Banquet ja Coffee House IsoKristiina etsivät pikkujoulusesonkiin vahvistuksia joukkueeseensa.

Olet erinomainen asiakaspalvelija, ripeä ja joustava tiimipelaaja, eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, niin voit olla etsimämme sesonkityöntekijä. Arvostamme alan koulutusta, meillä on kuitenkin myös tehtäviä esim. tiskaamista ja pöytien siistimistä, joissa alan koulutus ei ole välttämätöntä - oikealla asenteella pärjää kyllä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mukavan työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta sekä Eekoon ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut.
Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Sari Meronen, puh. 010 7621 032. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 23.10.2016 mennessä sähköpostilla sari.meronen@sok.fi
Työnantaja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa Sijainti: Lappeenranta Työajat: osa-aikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/4421/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lappeenranta

Yritystiedot

Toiminimi Etelä-Karjalan Osuuskauppa Y-tunnus 0162170-6 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²) Rinnakkaistoiminimet Pub Vihtori & tanssiva Klaara, Pub Parikkalan Piika, Kippari-Krouvi, Rosso e Nero, Cafe Restaurant Villipippuri, Auto-Eekoo Lappeenranta, Etelä-Karjalan Eekoo, Ravintola Kolme Lyhtyä, Ravintola Vuoksenvahti, Ravintola Monrepos, Cafe-restaurant Kanuuna, Eekoo Kasinoterassi, Hotelli Lappee, Bar Cafe Piccolo, Ravintola Restaurant Casanova, Sauna-baari Reimari, Billykid, Irish Pub Old Park, Ravintola Sisko & Repsikka, Ravintola Tassos, Bar & Cafe Green Apple, Bar & Dance Golden Apple, Auto-Vuoksi, Kareliaravintolat, Viikinkihovi, Dancing Club Kleopatra, WHC-bar, Wild and Happy Cannibals, Auto-Eekoo Imatra, House of Bars, SOUL, bar & piano, The Old Corner Bank, Angus steak & wine

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

289 685 134 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

8 309 784 € -36 %

Henkilöstö

1 073 13

Liikevoitto-%

3 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Karjalan Osuuskauppa. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa