Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Työpaikkakuvaus

Habita on yksityinen suomalainen kiinteistönvälitysyritys, jonka toiminta keskittyy asunto- ja kiinteistökauppaan, vapaa-ajan asuntoihin, toimitiloihin sekä uudistuotantokauppaan. Olemme tehneet tätä työtä yli 27 vuotta itsenäisesti ja tehokkaasti, ilman sidoksia pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin. Koko henkilökuntamme osaaminen on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä.

Etsimme Töölön ja Korkeavuorenkadun tiimiin synnynnäistä ja rohkeaa myyjää, joka on valmis laittamaan itsensä täysillä likoon ja haluaa päättää itse palkkansa suuruuden.

Olet reipas, oma-aloitteinen, aktiivinen, luotettava ja innostuva ihminen, mutta ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja janoat hyviä tuloksia. Sovit myös persoonaltasi meidän tiimiin.

Me tarjoamme:

- Nykyaikaiset, henkilökohtaiset työvälineet.
- Menestyvän yrityksen tuomat etenemis- ja menestymismahdollisuudet.
- Parhaan koulutuksen alalle.
- Hyvät puitteet työn tekemiseen ja mahdollisuuden huippuansioihin.
- Tuemme omaehtoista kuntoliikuntaa.
- Järjestämme yhteisiä tapaamisia, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Runeberginkatu 58, 00260 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Etelä-Helsingin Habita Oy Y-tunnus 1527633-3 Toimiala Kiinteistönvälitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Etelä-Helsingin Habita Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Helsinki , osoitteessa Runeberginkatu 58, 00260 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus