Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen, henkilöstön ulkoistamispalveluihin ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Hoidamme myös hitsauksen laadunhallintaan liittyvät asiantuntijapalvelut. Toiminnassamme tärkeää on saada työnhakijalle riittävän haasteellinen ja motivoiva työ tai muuten elämäntilanteeseen sopiva tehtävä. Uskomme, että motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakkaan tyytyväisyyden. Kaiku kuuluu kauas!

Asiakasyrityksemme toimii lukuisten tukipalveluiden parissa, joiden tavoitteena on tarjota tehokkaita, houkuttelevia, toimivia ja turvallisia työpaikkoja. Vahvaa osaamista heiltä löytyy mm. aula-, siivous-ja kiinteistöpalvelualalta.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista VAHTIMESTARIA. Tunteja on epäsäännöllisesti, joten työ sopii erinomaisesti lisätienestiä kaipaavalle tai vaikkapa opiskelijalle.

Edellytämme sinulta:

-Järjestyksenvalvojan pätevyyttä
-Positiivista asennetta
-Palveluhenkisyyttä
-Joustavuutta

Web-osoite: http://www.kaikuhr.fi Työnantaja: Kaiku HR Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Nina Tortinmäki 050-370 5788 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eteisvahtimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kaiku HR Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa