Duunitori suosittelee
Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Tampere

Amnesty International Suomen osasto

33100 - Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsitkö hyvää työporukkaa, mutta olet toisella paikkakunnalla? Oletko ulkomailla, mutta haluaisit tehdä töitä suomalaiselle yritykselle? Oletko etsinyt etätyöpaikkaa, mutta joku ei ole täsmännyt?

Hae meille Markkinamiehelle etätöihin!

Etsimme etätyöntekijöitä puhelimitse toteutettavaan asiakashankintaan.

Kaipaamme tiimiimme rempseää ja sujuvasanaista asiakashankkijaa, joka on valmis tekemään tulosta. Meillä on sinulle tarjolla kokopäiväinen tai osa-aikainen työ, jossa voit vaikuttaa palkkaukseesi. Teemme asiakashankintaa hyvin erilaisille asiakkaille, joten sinulla on myös mahdollisuus vaihteleviin työpäiviin!

Haluamme töihin sinut, joka olet reipas ja aktiivinen, etkä pelkää työntekoa! Arvostamme aiempaa kokemusta myynnin- ja asiakaspalvelun saralta, mutta koulutamme kaikki työntekijämme tehtäviin.

Tarjoamme sinulle iloisen työyhteisön ja koko tiimin tuen. Vaikka tekisitkin työtä etänä, on työporukka sinuun aktiivisesti yhteydessä ja jakaa onnistumisia sekä kannustaa työssäsi päivittäin! Voit valita palkkamallin takuu/provisio-palkkamallien väliltä.

Ja kenen kanssa tekisit sitten töitä? Me olemme Markkinamies Finland Oy ja meidän tarkoituksemme on saada asiakkaillemme myyntiä lisää! Tarjoamme erilaisia palveluita auttaaksemme asiakasta kehittämään myyntiään; yksi tärkeimmistä palveluistamme on asiakashankinta. Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Seppälässä moderneissa ja viihtyisissä tiloissa.

Jätä hakemuksesi osoitteeseen eemil.hintsala@markkinamies.fi tai soita Eemilille +358 44 988 4720.

Web-osoite: http://markkinamies.fi Työnantaja: Markkinamies Finland Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien työntekijöiden löydyttyä Yhteystiedot: Eemil Hintsala, +358 44 988 4720, eemil.hintsala@markkinamies.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etätyöntekijöitä asiakashankintaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Markkinamies Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus