Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Estetia on voimakkaasti kasvava, innovatiivinen esteettisiin hoitoihin erikoistunut suomalainen yritys. Ydintoimintaamme kuuluu niin kutsutut pistoshoidot, kuten hyaluronihappohoidot, mesolangat ja erilaiset laitehoidot. Henkilökunta koostuu lääketieteeen ammattilaisista, sairaanhoitajista ja lääkäreistä.

Laajennamme toimintaamme kosmetologian puolelle. Haemme iloista, asiakaspalvelutaitoista ja aktiivista kosmetologia tiloihimme vuokrahuoneeseen. Toimipisteemme on Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on tarjota viihtyisä työtila kosmetologiyrittäjälle, mukavia työkavereita ja valmista asiakaskuntaa. Uskomme vahvasti esteettisen lääketieteen ja kosmetologian synergiaan mm. uusien asiakkuuksien hankinnasa.

Helsingin Estetian toimitilamme ovat avoinna arkisin 10-18, mutta voit myös räätälöidä itsellesi sopivat aukioloajat, jolloin työaikasi on sinun itse päätettävissäsi.

Tule kurkistamaan tilojamme tai ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen: sakarias.niemi@estetia.fi
(Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin)

Web-osoite: http://www.estetia.fi Työnantaja: Estetia Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: sakarias.niemi@estetia.fi Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Estetia Oy Y-tunnus 2052565-6 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

436 000 € 105 %

Liiketoiminnan tulos

90 000 € 600 %

Liikevoitto-%

21 % 363 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Estetia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa