Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Estetia on voimakkaasti kasvava, innovatiivinen esteettisiin hoitoihin erikoistunut suomalainen yritys. Ydintoimintaamme kuuluu niin kutsutut pistoshoidot, kuten hyaluronihappohoidot, mesolangat ja erilaiset laitehoidot. Henkilökunta koostuu lääketieteeen ammattilaisista, sairaanhoitajista ja lääkäreistä. Laajennamme toimintaamme kosmetologian puolelle. Haemme iloista, asiakaspalvelutaitoista ja aktiivista kosmetologia tiloihimme vuokrahuoneeseen. Toimipisteemme on Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on tarjota ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Estetia Oy Y-tunnus 2052565-6 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Estetia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus