Duunitori suosittelee
Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myynti- ja markkinointihenkinen trainee Menneiden aikojen tutkimusmatkailijat kolusivat urheasti maapallon kaukaisimpiakin kolkkia. Me Esri Finlandilla löytöretkeilemme samalla uteliaisuudella paikkatiedon ihmeellisessä maailmassa, jonka ympärillä pyörivät niin Airbnb:n ja Uberin kaltaiset ilmiöt kuin kestävä kehityskin. Sytytkö sinä meidän laillamme paikkatiedon lukemattomista mahdollisuuksista? Mitä jos hakisit meille palkalliseen harjoitteluun? Etsimme nyt retkikuntaamme Espoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Espoo markkinointi Espoo harjoittelupaikat markkinointi Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esri Finland Oy Y-tunnus 1837145-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet ESRI S-GROUP Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja markkinointihenkinen trainee, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Esri Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02600 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus