Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myynti- ja markkinointihenkinen trainee Menneiden aikojen tutkimusmatkailijat kolusivat urheasti maapallon kaukaisimpiakin kolkkia. Me Esri Finlandilla löytöretkeilemme samalla uteliaisuudella paikkatiedon ihmeellisessä maailmassa, jonka ympärillä pyörivät niin Airbnb:n ja Uberin kaltaiset ilmiöt kuin kestävä kehityskin. Sytytkö sinä meidän laillamme paikkatiedon lukemattomista mahdollisuuksista? Mitä jos hakisit meille palkalliseen harjoitteluun? Etsimme nyt retkikuntaamme Espoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Espoo markkinointi Espoo harjoittelupaikat markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esri Finland Oy Y-tunnus 1837145-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet ESRI S-GROUP Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja markkinointihenkinen trainee, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Esri Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02600 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus