Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myynti- ja markkinointihenkinen trainee Menneiden aikojen tutkimusmatkailijat kolusivat urheasti maapallon kaukaisimpiakin kolkkia. Me Esri Finlandilla löytöretkeilemme samalla uteliaisuudella paikkatiedon ihmeellisessä maailmassa, jonka ympärillä pyörivät niin Airbnb:n ja Uberin kaltaiset ilmiöt kuin kestävä kehityskin. Sytytkö sinä meidän laillamme paikkatiedon lukemattomista mahdollisuuksista? Mitä jos hakisit meille palkalliseen harjoitteluun? Etsimme nyt retkikuntaamme Espoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Espoo markkinointi Espoo harjoittelupaikat markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esri Finland Oy Y-tunnus 1837145-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet ESRI S-GROUP Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja markkinointihenkinen trainee, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Esri Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus