Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Uudistuva Omnia hakee 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIJOHTAJAA

Oletko sinä etsimämme uusia avauksia hakeva innostava toimija, joka pystyy viemään strategiat tuloksellisesti käytäntöön?

Vastuullasi on johtaa ja kehittää viestintä- ja markkinointipalveluita sekä vastata Omnian brändin hallinnasta. Yhdessä osaavan henkilöstön ja oppijoiden kanssa toteutat viestintää, markkinointia ja tapahtumia asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Johtoryhmän jäsenenä olet keskeisessä roolissa Omnian yhteiskunta- ja sidosryhmäsuhteiden kehittäjänä. Tehtävä tarjoaa näköala- ja vaikuttamispaikan yhdessä Suomen suurimmassa koulutusorganisaatiossa ja antaa mahdollisuuden kehittyä monipuolisen asiantuntijayhteisön johtajana.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja erinomaisia henkilöstöjohtamisen taitoja. Sinulla on vahva kokemus ison organisaation viestinnän ja markkinoinnin esimies- ja johtotehtävistä sekä näyttöä laajoista viestinnän ja markkinoinnin muutosprojekteista. Olet kirjallisen viestinnän ammattilainen, hallitset monipuolisesti erilaisten viestintävälineiden käytön, esiintyminen on sinulla hallussa ja pystyt kommunikoimaan hyvin myös englannin kielellä. Koulutussektorin tuntemus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Täytä hakemus palkkatoiveineen 31.10.2016 kello 15.00 mennessä.

Web-osoite: http://www.omnia.fi Työnantaja: Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia Sijainti: 02770 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Maija Aaltola, puh. 050 3849 354 sekä kuntayhtymän johtaja Tapio Siukonen puh. 044 3696 600. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118143/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02770 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia Y-tunnus 0502454-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintä- ja markkinointijohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo , osoitteessa 02770 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa