Duunitori suosittelee
Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudistuva Omnia hakee 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIJOHTAJAA Oletko sinä etsimämme uusia avauksia hakeva innostava toimija, joka pystyy viemään strategiat tuloksellisesti käytäntöön? Vastuullasi on johtaa ja kehittää viestintä- ja markkinointipalveluita sekä vastata Omnian brändin hallinnasta. Yhdessä osaavan henkilöstön ja oppijoiden kanssa toteutat viestintää, markkinointia ja tapahtumia asetettujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Espoo johtajapositiot Espoo viestintä Espoo markkinointi johtajapositiot viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia Y-tunnus 0502454-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintä- ja markkinointijohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus