Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Omnian aikuisopisto hakee kokenutta johtamisen ja esimiestyön kouluttajaa. Työtehtäviin kuuluvat kouluttaminen, näyttötutkintojen ohjaus, hallinnointi ja arvioiminen sekä valmistavan koulutuksen suunnittelu ja kehittäminen. Lisäksi osallistuminen asiakasyhteistyöhön ja johtamisen vastuuryhmän toiminnan kehittämiseen kuuluu tehtäviin. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja näyttötutkintomestarin koulutusta. Eduksi luemme työkokemuksen tutkintotavoitteisesta ja henkilöstö- ja täydennyskoulutuksesta sekä tutkintovastaavana toimimisesta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia Y-tunnus 0502454-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa