Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Espoon lukkohuolto on vuonna 1974 perustettu, pääkaupunkiseudulla toimiva Abloy/Iloq valtuutettu turvallisuusalan erikoisliike, etsimme joukkoomme: -lukkoseppäharjoittelijaa Harjoittelijalta edellytämme; - sähköalan perustutkinnon suorittamista - kokemusta metalli- ja tai puutöistä, -kiinostusta alaan ja sen nopeaan kehittymiseen - rehellisyys, luotettavuus, palvelualttius - perus atk taidot ja ajokortti Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta katsotaan eduksi, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Espoo muut käsityöalan tehtävät Espoo kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon Lukkohuolto Oy Y-tunnus 0100092-6 Toimiala Lukkoseppä- ja avainliikkeet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon Lukkohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus