Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Espoon Lukkohuolto Oy on vuonna 1974 perustettu Abloy/Iloq valtuutettu lukitusalan erikoisliike. Etsimme joukkoomme lisävahvistukseksi ammattitaitoista Lukkoseppää Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä asiakkaista, yrityksistä, ja isännöitsijä toimistoista ja rakennusliikkeistä, joten tarjolla olisi hyvin vaihtelevaa lukkosepän työtä. Sijainnillisesti toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme sinulle; -haastavan ja monipuoleisen työn, mukavien asiakkaiden parissa -hyvän palkan -vakituisen työpaikan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Espoo muut käsityöalan tehtävät Espoo kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon Lukkohuolto Oy Y-tunnus 0100092-6 Toimiala Lukkoseppä- ja avainliikkeet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon Lukkohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus