Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ympäristö ja terveydensuojelu Tehtävän kuvaus: Ympäristötarkastajana toimit ympäristökeskuksen valvontayksikössä ympäristönsuojelun lupa- ja valvontatehtävissä. Tehtävänäsi on toimia pilaantuneiden maa-alueiden, ympäristön kemikaalivahinkojen ja meluntorjunnan asiantuntijana. Teet tarkastuksia ympäristövahinkokohteissa, teollisuus- ja muissa laitoksissa, hevostallien ympäristövalvontaa sekä laadit ympäristökeskuksen lausuntoja ja kannanottoja sekä valmistelet lupa- ja viranomaispäätöksiä.Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Espoo ympäristöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ympäristötarkastaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Ympäristökeskus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 64 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus