Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ympäristö ja terveydensuojelu Tehtävän kuvaus: Ympäristöasiantuntijana toimit ympäristökeskuksen ympäristötietoyksikössä vastuualueena paikkatiedot. Tehtävänäsi on ympäristökeskuksen tuottamien ja hallinnoimien paikkatietoaineistojen muokkaaminen, syöttäminen kaupungin järjestelmiin, paikkatietoanalyysien ja karttavisualisointien tekeminen sekä ympäristöraportoinnissa avustaminen. Käytössämme on Mapinfo Professional, Arc-Gis, Trimble Locus ja Q-Gis. Kelpoisuusvaatimus: Edellytämme paikkatieto-opintoja yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Juniorivakanssiin palkattavan tulee olla vastavalmistunut tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo ympäristöalan tehtävät Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi musiikki- ja viihdealan tehtävät ympäristöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ympäristöasiantuntija, juniorimallin mukainen tehtävä, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Ympäristökeskus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus