Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ympäristö ja terveydensuojelu Tehtävän kuvaus: Ympäristöasiantuntijana toimit ympäristökeskuksen ympäristötietoyksikössä vastuualueena paikkatiedot.

Tehtävänäsi on ympäristökeskuksen tuottamien ja hallinnoimien paikkatietoaineistojen muokkaaminen, syöttäminen kaupungin järjestelmiin, paikkatietoanalyysien ja karttavisualisointien tekeminen sekä ympäristöraportoinnissa avustaminen.

Käytössämme on Mapinfo Professional, Arc-Gis, Trimble Locus ja Q-Gis.
Kelpoisuusvaatimus: Edellytämme paikkatieto-opintoja yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Juniorivakanssiin palkattavan tulee olla vastavalmistunut tai valmistumisvaiheessa oleva nuori.

Tehtävässä edellytetään vankkaa paikkatieto-osaamista, kuten Mapinfon tai ArcGIS:n hyvää hallintaa, vahvaa visuaalista näkemystä ja taitoa paikkatietoaineistojen yhdistelyyn. Itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä saada tehtävät päätökseen sovitussa aikataulussa.

Edellytämme myös suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme kykyä ideoida ja toteuttaa ympäristöaiheisia esityksiä, infograafeja ja visualisointeja. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2690 €/kk Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus Työaika: 36 h 15 min / viikko Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että tutkimus- ja selvitystehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja teknisen keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa pääkaupunkiseudun yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Espoo on yli 260 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin Johtava ympäristöasiantuntija Leena Sjöblom 043 826 5214 etunimi.m.sukunimi@espoo.fi Ympäristöjohtaja Tarja Söderman 050 330 9767
Työnantaja: Ympäristökeskus / co Espoon kaupunki Sijainti: Kirkkojärventie 6 B 02770 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29598&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Ymp%E4rist%F6asiantuntija Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkojärventie 6 B 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ympäristöasiantuntija, juniorimallin mukainen tehtävä, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Ympäristökeskus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kirkkojärventie 6 B 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa