Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa? Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti erikseen nimettyjen talonrakennushankkeiden rakennustöiden valvonnasta. Toimenkuvaasi kuuluu mm; talonrakennusinvestointien rakentamisen valvonta sekä osaltasi vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen.
Tehtäväkenttäsi on monipuolinen sisältäen erikokoisia uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennushankkeita.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut!

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva rakennusalan korkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto.
Arvostamme kokemusta talonrakennushankkeiden valvonta tai vastaavan työnjohtajan -tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta kunnallisesta toimintaympäristöstä.
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2922,32 €/kk Työaika: 36,25 h/vko Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 680 ja liikevaihtomme on 235,5 milj. euroa. Lisätietoja tehtävästä Investointipäällikkö Pekka Eurasto 043 825 2862
Työnantaja: Tilapalvelut - liikelaitos / co Espoon kaupunki Sijainti: Virastopiha 2 C 02770 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29612&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Vastaava+rakennusmestari Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virastopiha 2 C 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava rakennusmestari, sijaisuus, Talorakennustöiden valvontatehtäviin, 2 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tilapalvelut - liikelaitos / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Virastopiha 2 C 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa