Duunitori suosittelee
Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Muu Tehtävän kuvaus: Espoon työhönvalmennuskeskuksen työpajoilla on vapaana työkokeilupaikkoja espoolaisille. Työkokeilu on toimiva väylä tutustua erilaisiin tehtäviin ja edetä avoimille työmarkkinoille tai koulutukseen.

Työkokeilu sopii niille, jotka haluavat edistää työllistymismahdollisuuksiaan tai harkitsevat opiskelua ja haluaisivat ensin tutustua alaan käytännössä. Työkokeilu tukee myös työmarkkinoille paluuta. Työkokeiluun ei tarvita aiempaa kokemusta, osaamista tai koulutusta. Tärkeintä on halu tehdä työtä ja oppia uutta.

Vapaita paikkoja on kaikilla pajoilla:
• palveluryhmät (vaatehuolto)
• kuljetuspaja
• remonttiryhmä
• kädentaitopaja
• fillaripaja
• verhoomo
• pesula
• kahvila
• aulapalvelut

Työkokeilun ajalta voi saada työttömyysetuuden lisäksi korotusosaa ja kulukorvausta. Työkokeilusta ei makseta palkkaa, koska se ei ole työsuhde. Tarvittaessa työkokeilija saa työhönvalmennuskeskuksessa tukea terveyteen ja hyvinvointiin, talouteen sekä asumiseen liittyvissä asioissa.

Työhönvalmennuskeskuksessa (Niittyrinne 5, Suomenoja) järjestetään tutustumiskierroksia maanantaisin klo 9.00. Työkokeilusta ja työpajoista kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumista. Tutustumiskäynti ei velvoita mihinkään, mutta kävijät voivat halutessaan jättää yhteystietonsa ja ilmoittaa kiinnostuksestaan työhönvalmennuskeskuksen henkilökunnalle.

Lisätietoja saa myös puhelimitse:

Pirkko Taimisto 0438245052 (pesula,remonttiryhmä, fillaripaja, verhoomo, aulapalvelut)

Valentina Orm 0468773046 (kädentaitopaja, Kauklahden elä ja asu seniorikeskuksen palveluryhmä, Viherlaakson muistipalvelukeskuksen palveluryhmä, kuljetuspaja, kahvila, Aurorakodin pesula)
Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Espoon työ- ja elinkeinotoimistossa.
Harjoittelun enimmäiskesto on 6 kk ja päivittäinen työaika 6 tuntia.

Kielitaitovaatimuksena on kyky ymmärtää kirjallisia ja suullisia työturvallisuusmääräyksiä ja työohjeita.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Työaika: - Lisätietoja tehtävästä kts. tehtävän kuvaus .
Työnantaja: Espoon työhönvalmennuskeskus / co Espoon kaupunki Sijainti: Niittyrinne 5 02270 ESPOO Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niittyrinne 5 02270 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työkokeilu nuorille, 8 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Espoon työhönvalmennuskeskus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Niittyrinne 5 02270 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa