Duunitori suosittelee
Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Muu Tehtävän kuvaus: Etsimme innostunutta ja kehittämishaluista asiantuntijaa työhönvalmentajaksi kuntouttavan työtoiminnan tiimiin. Espoossa tarjotaan kuntouttavaa työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille espoolaisille ryhmämuotoisesti, pajoilla tapahtuvana työtoimintana, kaupungin toimialoilla sekä eri yhdistyksissä. Työhönvalmentaja ohjaa asiakkaita kuntouttavaan työtoimintaan yhteistyössä te-toimiston kanssa sekä etsii mm. työtoimintapaikkoja työpajatoiminnan ulkopuolelta. Hän toimii yhteyshenkilönä työtoimintapaikan edustajan ja asiakkaan välillä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työhönvalmentaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut kuntouttavan työtoiminnan tiimi/Soukan työkeskus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 107 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus