Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Muu Tehtävän kuvaus: Etsimme innostunutta ja kehittämishaluista asiantuntijaa työhönvalmentajaksi kuntouttavan työtoiminnan tiimiin. Espoossa tarjotaan kuntouttavaa työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille espoolaisille ryhmämuotoisesti, pajoilla tapahtuvana työtoimintana, kaupungin toimialoilla sekä eri yhdistyksissä.

Työhönvalmentaja ohjaa asiakkaita kuntouttavaan työtoimintaan yhteistyössä te-toimiston kanssa sekä etsii mm. työtoimintapaikkoja työpajatoiminnan ulkopuolelta. Hän toimii yhteyshenkilönä työtoimintapaikan edustajan ja asiakkaan välillä sekä on asiakkaiden tukena erilaisissa työtoimintaan liittyvissä käytännön asioissa. Hän ohjaa asiakkaita hakeutumaan tarvitsemiensa palvelujen piiriin ja neuvoo asiakkaita heidän työllistämiseen ja muihin elämäntilanteeseen liittyvissä kysymyksissä. Työhönvalmentaja toimii sujuvasti tiimi- ja verkostoyhteistyössä sekä tuntee työttömien työllistämiseen liittyvät tuet ja palvelut.

Sinulla on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen työote ja hyvät valmiudet pari- ja tiimityöhön. Osaat työskennellä verkostoissa ja haluat tarjota osaamisesi myös erilaisten kumppaneiden käyttöön. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on kokemusta aikuisten kanssa tehtävästä työllisyydenhoitoon liittyvästä työstä. Teet mielelläsi niin yksilö- kuin ryhmävalmennusta ja otat helposti erilaiset asiakasprosessit haltuun.

Sinulla on taitoa ohjata vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevia henkilöitä ja auttaa heitä tunnistamaan omaa osaamistaan ja vahvuuksiaan sekä ylläpitää motivaatiota.

Työhönvalmentajan toimipiste sijaitsee Soukassa työhön kuntouttavien palvelujen yksikössä. Työskentely tulee tapahtumaan Espoon kaupungin alueella, joten valitun henkilön tulee olla valmis siihen, että työpiste ei ole kiinteä.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto-, tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään Eteenpäin suuntautuvaa työotetta.
Asiakastyön osaamista.
Verkosto- ja tiimityön osaamista. Arvostamme Kuntouttavan työtoiminnan tuntemusta.
Toimintaympäristön ja palveluverkoston tuntemusta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2444,34 e/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: yleistyöaika Lisätietoja tehtävästä palveluesimies Hilla-Maaria Sipilä 0438246624 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Soukantie 13 02360 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työhönvalmentaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut kuntouttavan työtoiminnan tiimi/Soukan työkeskus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Soukantie 13 02360 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa